Horari a convenir. Cal reservar hora. Dissabte tarda, dilluns i diumenge tancat tot el dia. Forma de Pagament: Efectiu i Bizum
Image Alt
Pilar Auguet

Formació

Experiència

Un futur professional

APRÈN AMB PILAR AUGUET

Formar-se va molt més enllà de fer cursos, tot requereix un bon entrenament.

T’oferim un sistema exclusiu d’entrenament personal per poder treure i potenciar la teva professionalitat. Per poder donar-te l’essència tenim un espai especial per a tu, el centre de formació més petit del món on l’únic protagonista ets tu i la teva professionalitat.

Pilar Auguet és la directora i l’encarregada dels entrenaments.

El mètode que utilitzem és un sistema revolucionari que et farà viatjar al món de la saviesa tècnica.

Speed System

Metodologia

Mètode A Speed System ha estat creat a partir de 15 anys d'investigació professional i les necessitats d'adquirir una bona professionalitat. La personalització dels entrenaments, l'espai i el mètode fan que es converteixi en una experiència única per tu que farà d'aquesta vivència una etapa inoblidable. El nostre funcionament no té cicles ni temps marcats, anem per hores i dies, els que tu puguis o necessitis. Per adquirir aquesta saviesa tècnica és imprescindible estar obert de ment, esperit i ganes d'evolucionar, ja que és un altra visió del món de la perruqueria. Informa't i no t'ho perdis!

Speed System

Metodologia

El mètode que utilitzem és un sistema revolucionari que et farà viatjar al món de la saviesa tècnica, Metode A Speed System ha estat creat a partir de 15 anys d'investigació professional i les necessitats d'adquirir una bona professionalitat. La personalització dels entrenaments, l'espai i el mètode fan que es converteixi en una experiència única per tu que farà d'aquesta vivència una etapa inoblidable. El nostre funcionament no té cicles ni temps marcats, anem per hores i dies, els que tu puguis o necessitis. Per adquirir aquesta saviesa tècnica és imprescindible estar obert de ment, esperit i ganes d'evolucionar, ja que és un altra visió del món de la perruqueria. Informa't i no t'ho perdis!