Horari a convenir. Cal reservar hora. Dissabte tarda, dilluns i diumenge tancat tot el dia. Forma de Pagament: Efectiu i Bizum
Image Alt
Pilar Auguet

Organització emocional

Èxit i felicitat

ORGANITZACIÓ EMOCIONAL

“Les coses són molt més simples del que la nostra ment ens mostra”.

Amb aquesta frase us volem introduir el nostre servei d’organització emocional. Segur que us pregunteu què és això, doncs és una tècnica simple i màgica per saber organitzar les emocions d’una manera molt practica i eficient per aconseguir un bon benestar general.

El teu benestar comença pel teu interior!

Som un centre que va un pas més enllà per això us oferim aquest servei d’organització emocional.

Emociona't
Organització emocional

METODOLOGIA

És un nou mètode creat per Pilar Auguet en el qual ens dóna la clau de l'èxit i la felicitat. Ens acompanya en un viatge pel nostre interior en què ens ensenya com organitzar-nos per poder ser lliures i no capficar-nos en petites coses. El mètode utilitzat es organitza’t, un llibre, una eina, una petita història que et transporta a un fascinant viatge interior i a una alliberació emocional. Us animem que us deixeu captivar per aquest mètode, us sorprendrà! Fem tallers de grups, personalitzats, xerrades per instituts, empreses... va destinat a tota mena de públic i edats, és un viatge que no et deixa indiferent i t'obre les portes a la llibertat emocional.