Horari a convenir. Cal reservar hora. Dissabte tarda, dilluns i diumenge tancat tot el dia. Forma de Pagament: Efectiu i Bizum

Formacions, entrenaments professionals

Formar-se va molt més allà de fer cursos, tot requereix un bon entrenament. A t’ofereix un sistema exclusiu d’entrenaments personals per a poder treure i potenciar la teva professionalitat. Per a poder donar-te l’essència tenim un espai especial per a tu i el cabell, el centre de formació més petit del món on l’únic protagonista ets tu i la teva professionalitat. Pilar Auguet la directora i l’encarregada dels entrenaments. El mètode que utilitzem, és un sistema revolucionari que et fa viatjar al món de la saviesa tècnica, mètode Speed System ha estat creat a partir de 15 anys de recerca professional i les necessitats d’adquirir una bona professionalitat. La personalització dels entrenaments, l’espai i el mètode fa que es converteixi en una experiència única per a tu que farà d’aquesta vivència una etapa inoblidable. El nostre funcionament no té cicles ni temps marcats, anem per hores i dies, els que tu puguis o necessitis, si ets de fora tens l’opció d’allotjament a un preu especial i un tracte familiar. Per a adquirir aquesta saviesa tècnica és imprescindible estar obert de ment, esperit i ganes d’evolucionar ja que és un altre visió del món de la perruqueria. Informa’t i no t’ho perdis!

Publica un comentari