Horari a convenir. Cal reservar hora. Dissabte tarda, dilluns i diumenge tancat tot el dia. Forma de Pagament: Efectiu i Bizum

Amunt, amunt

Aquest dia, parlant amb una amiga especial que en aquests moments està passant una fase dura, em vaig adonar del gran que és ORGANÍZATE, quant ens pot ajudar, només hem d’utilitzar-ho, vull compartir amb vosaltres un fragment de la nostra conversa, mai se sap…
Dèiem així:
– Gràcies per estar al meu costat
– Gràcies per deixar-me estar al teu costat també, recorda… tens la força, UTILITZA-LA; la saviesa també, APLICA-LA; la sensibilitat, DEIXA-LA QUE ET VAGI GUIANT; la il·lusió et marca de nou el camí, SEGUEIX-LA; els objectius són el teu salvavides, UTILITZA’L; el desig d’aconseguir alguna cosa, un gran antídot, PREN-LO; la positivitat és la més gran llum per a aixecar-te, MIRA-LA i PARA ESMENT; els records són el nostre gran quadern per a repassar les lliçons, per a no cometre els mateixos errors, per a corregir el nostre camí per evitar tornar a ensopegar, per a saber el que volem… REPASSA-HO i APLICA JA L’APRÈS i tot el que et sorgeixi negatiu, TIRA-HO A la PAPERERA I NO RECICLIS RES!!!
Això són la referència dels arxius del nostre ORGANÍZATE, sens dubte una gran eina, tots els que volem avançar en un moment donat hem de REFLEXIONAR…

Publica un comentari