Horari a convenir. Cal reservar hora. Dissabte tarda, dilluns i diumenge tancat tot el dia. Forma de Pagament: Efectiu i Bizum

Pentinadora d’ànimes

Pentinadora d’ànimes
Amb el pas del temps he après moltíssimes coses i he hagut de desaprendre’n moltes més, et qüestiones un munt de fets i situacions i t’adones que la vida és un continu aprenentatge d’adquirir conceptes i deixar-ne anar, de no aferrar-nos a res, de saber canviar amb rapidesa i no qüestionar, d’ esser lliures, sentir i expressar-nos tal com som, purs amb tot el nostre cor, nomes així podem aconseguir els nostres objectius, la nostre estabilitat emocional i el més important brindar als demés la nostre gran virtut, la nostre essència amb estat pur!
Jo amb aquest canvi, he renascut, he trobat equilibri, he recuperat la meva pau personal i professional, he descobert que no soc perruquera però m’encanta pentinar, tallar, tocar cabell, el tracta amb la gent… Realment ara tinc el valor, la força i la consciència de poder dir que soc una pentinadora d’ànimes, una aportadora energètica i una encaminadora d’emocions.
Be, molts pensareu que és estic boja, us asseguro que mai havia estat tan serena, tranqui-la i conscient com ara i poder gaudir de tal privilegi, dons és una realitat,t amb les meves mans creo, transmeto, mimo…amb les meves paraules comunico, consolo, ajudo, comparteixo… Professionalment amb els rentats, els talls, els colors, aporto la energia que necessites…
Amb les formacions et transporto a l saviesa tècnica…
Amb el meu “yo” contagio il•lusions…
En el espai que tinc pots gaudir de tot plegat i sentir aquesta pau…
Que més es pot desitjar? SIMPLEMENT poder compartir!

Publica un comentari