Horari a convenir. Cal reservar hora. Dissabte tarda, dilluns i diumenge tancat tot el dia. Forma de Pagament: Efectiu i Bizum
TOP GIRONA Entrevista

TOP GIRONA Entrevista

Pau, tranquil·litat, silenci i harmonia són adjectius que defineixen a la perfecció les sensacions que transmet l’innovador espai on Pilar Auguet rep els seus clients. Un saló que alhora és centre de perruqueria i a on, a la vegada que un es posa guapo, es pot gaudir d’un bon té, cafè i galetes al sofà o al magnífic jardí, que arrodoneix aquest nou espai que va obrir les seves portes fa quasi un any. Amb una atenció totalment personalitzada i un tracte exclusiu a A el temps es converteix en qualitat i benestar. Inquieta i hipercreativa, Auguet ofereix un alt servei professional, i un ampli ventall d’opcions a escollir, des dels pentinats més clàssics als més extremats. A banda dels serveis de perruqueria, Auguet també és “entrenadora” i ofereix formació personalitzada i tallers de motivació.

Publica un comentari